zondag 13 november 2011

3e vaccinaties en groentehapje ;)


We hebben al 2 weken niet meer geblogd, dus tijd voor een nieuwe post.
Op dit moment zie je het mannetje zoveel veranderen! Hij rolt van de ene kant naar de andere kant in de box , verteld hele verhalen in zijn eigen babytaaltje en dan wil 'tie ook nog dat ik hem begrijp, jajaja....We zijn afgelopen donderdag naar het consultatieburo geweest, daar heeft hij de 3e prikjes gehad. Uiteraard waren er de ge-ijkte vragen weer zoals; Hoe gaat het? Wat eet hij ? Slaapt hij goed? Antwoord: Ruben doet het erg goed! Drinkt 4 flessen van 200cc per dag,waarvan de laatste fles rijstepap, wat hij overigens erg lekker vind ;) Slapen? Daar heeft hij gelukkig nóóit moeite mee gehad,Ruben slaapt al vanaf dag 1 door.Nu gaat hij om 21 uur naar bed en de volgende ochtend maken we hem rond 8 uur wakker. Wat hebben we toch een voorbeeldige baby!hihi, nee hoor , ook Ruben huilt wel eens al 'tie het ergens niet mee eens is, en dat moet ook!
De laatste weken merkten we dat hij telkens rod 1.30 uur wakker was, als ik dan zijn speen in zijn mond stopte sliep hij zo weer in.Vroeg dit op het CB en hu antwoord was: Het is geen honger, maar waarschijnlijk heeft hij dan een verwerkmomentje. Tja, zou kunnen....

Vandaag heeft meneertje zijn eerste groentehapje gehad! WORTELTJES! Ik had oooit een knaloranje-geel slabje gehad wat ergens in de kast lag..nou, dat komt dan eens mooi van pas met de worteltjes!We hadden 1,5 wk geleden sperziebonen geprobeerd ,maar dat at hij niet...de worteltjes gingen er wel in hoor ! Hij heeft bijna een half potje leeg gegeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten