dinsdag 31 januari 2012

Een groeispurt!

Daar zijn we weer! Ruben is nu 7 maanden!
Deze maand heeft hij voor mijn gevoel niet één stapje vooruit gedaan, maar wel tien tegelijk! Pff....wat gaat het hard zeg! Hij zit stabiel, hij kruipt-tijgert de hele kamer rond, en kletst op zijn manier de oren van je hoofd! Gezellig hoor!Hij is echt op ontdekkingsreis, want hij krauwt alles overhoop, ziet in elke ding een uitdaging om te pakken! Er komen steeds meer klanken uit, het lijkt soms wel of hij op zijn manier al papa/mama zegt. Leuk Leuk! Op het consultatieburo was de arts zeer tevreden. Hij was bijna 75 cm lang en woog ruim 8000 gram, lengte en gewicht zijn prima in verhouding! Hij draagt nu al maat 74, dit heeft hij gewoon nodig voor zn lengte.
Hij heeft vorige week zijn eerste boterhammetje op,en dat vind hij toch lekker! Hij is dr fan van! Eerst heb ik smeerkaas geprobeerd een paar dagen lang,zodat hij aan de smaak kan wennen, toen jam, nou dat ging dr ook wel in! Ruben krijgt nu nog maar 3 flesjes, dat komt neer op een halve liter opvolgmelk per dag.


En ohw,kijk nou! Martin heeft het fietststoeltje erop gezet,tis zo makkelijk om even snel een boodschapje te doen op de fiets! Hij vind het geweldig!

Ruben 7 maanden:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten